OVO SU SVI ČEKALI: Đoković i drugovi saznali NAJVAŽNIJU informaciju!

Autor:

Sport

17.03.2022

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bolonja, Glazgov, Hamburg i Malaga biće domaćini grupne faze finala ovogodišnjeg izdanja Dejvis kupa, saopštila je Međunarodna teniska federacija (ITF).

OVO SU SVI ČEKALI: Đoković i drugovi saznali NAJVAŽNIJU informaciju!

Foto: Tanjug/AP

Svaki od ova četiri grada biće domaćin grupe od po četiri reprezentacije, a sastav grupa biće poznat posle žreba koji je zakazan za 31. mart u Londonu.

Specijalne pozivnice za učešće dobili su Dejvis kup timovi Srbije, Kanade i Velike Britanije. Rusija neće moći da brani titulu nakon što je suspendovana zajedno sa Belorusijom posle invazije na Ukrajinu.

Republika

Foto: Tanjug

Za titulu u Dejvis kupu će se boriti Srbija, Hrvatska, Velika Britanija, Nemačka, Argentina, Australija, Belgija, Južna Koreja, Španija, SAD, Francuska, Italija, Kazahstan, Kanada, Holandija i Švedska.

Grupna faza igraće se od 14. do 18. septembra, a po dve najbolje ekipe iz svake grupe plasiraće se u četvrtfinale koje je na programu od 23. do 27. novembra u gradu koji tek treba da bude određen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading