NOVAČE, ŠTA TI OVO TREBA? Zbog njega si već ugrozio karijeru, hoće li se to ponovo dogoditi?

Autor:

Sport

08.03.2022

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U periodu između 2016. i 2018. godine sarađivali su. Zbog njega je 2017. godine srpski teniser prekinuo saradnju sa dugogodišnjim trenerom Vajdom, a sada je španski "guru" ponovo govorio o njihovoj saradnji.

NOVAČE, ŠTA TI OVO TREBA? Zbog njega si već ugrozio karijeru, hoće li se to ponovo dogoditi?

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

I intrvjuu za španski "AS", Pepe Imaz je istakao da je i dan, danas u kontaktu sa Novakom Đokovićem:

- Kada imam nešto da mu kažem, vrata su uvek otvorena, kao i obrnuto. Novakov važan deo života je u Marbelji i zbog toga se češće viđamo. Takođe, njegov brat Marko je ovde i sa njim radim na projektu sa mladim teniserima - istakao je Imaz.

Španac je prokomentarisao i sva dešavanja koja prate Đokovića u poslenje vreme:

- Sve je to činio iz srca, neke stvari uspešnije, neke malo manje. Novak je samo čovek i uči. Za neke stvari je pogrešio i zbog toga je trpeo kritike, ali sve je to prihvatio i učio iz toga. Sve što je činio je iz želje da pomogne, a ne iz interesa - rekao je Imaz i dodao da Đoković poštuje svačije mišljenje.

Kontroverzni Španac bio je tačka razdora između Novaka Đokovića i Marijana Vajde, a treba samo podsetiti šta je Vajda rekao o svemu 2018. godine kada se vratio u stručni štab srpskog tenisera:

- Jeste, želeo sam da se prekine saradnja sa Imazom, mada to nije bio moj primarni uslov. Nisam želeo da na Novaka utiču ljudi koji znaju tenis, ali ne razumeju psihu vrhunskog sportiste. Tenis ne može da se zasniva na filozofiji, to je sport u kojem se čovek takmiči protiv čoveka – ako u tom sportu želiš da budeš majstor, to možeš da postaneš samo nebrojenim ponavljanjima na treninzima, mečevima i snažnom psihom - pričao je Vajda

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading