"RAFAEL NADAL 2" JE GLADAN POBEDA: Želi na MEGDAN sa Novakom!

Autor:

Sport

07.03.2022

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima velike ambicije.

"RAFAEL NADAL 2" JE GLADAN POBEDA: Želi na MEGDAN sa Novakom!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

U tensikom svetu pojavilo se novo lice. U pitanju je 18-godišnji Karlos Alkaraz.

Iako jako mlad, već ga nazivaju naslednikom Rafaela Nadala. Iako je jako daleko od toga, Alkaraz je za svoje godine vrlo uspešan i iza sebe ima osvojen turnir u Rio de Žaneiru.

- Na pravom sam putu, sve ide u dobrom pravcu. Moram da nastavim isto i da ne skrećem. Sanjam da uđem u prvih 10, od čega sam jako blizu. Ako to uradim postaviću nove ciljeve - ocenio je svoje dosadašnje partije.

 

 

Zatim se osvrnuo na Nadala i Novaka Đokovića.

- Želim da se suočim sa Đokovićem, kao i da opet igram protiv Rafe. Zreliji sam i bolje kontrolišem emocije, ako pogledamo u odnosu na meč sa Nadalom u Madridu. Siguran sam da će sledeći put biti drugačije. Možda će da me pobedi, ali biće drugačije - optimističan je mladi Španac.

Na kraju je dodao.

 - Ove godine nisam kandidat za osvajanje Grend slema. Da, mogu da osvojim, ne kažem da ne mogu jer u tenisu može svašta da se desi. Ipak, ne idemo tamo kao jedan od favorita - zaključio je.

Karlos Alkaraz je trenutno 19. na ATP listi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading