Nije htela da ABORTIRA: Dijana Đoković otkrila nepoznate detalje početka veze sa Srđanom!

Autor:

Sport

27.02.2022

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepoznati detalji iz života porodice Đoković!

Nije htela da ABORTIRA: Dijana Đoković otkrila nepoznate detalje početka veze sa Srđanom!

Foto: Starsport

Srđan i Novak Đoković

Majka najboljeg tenisera sveta Dijana Đoković otkrila je u emisiji "Dok anđeli spavaju" na Sputnjiku kako je reagovala kada je neplanirano ostala trudna nakon samo nekoliko meseci veze.

- Kratko smo se zabavljali kada sam ja ostala trudna. Mom sadašnjem mužu, tadašnjem dečku, sam rekla da ću dete zadržati i da on nema nikakve obaveze. Bila je to neka moja želja da rodim to dete, a sad, šta god on odluči. Nisam mogla da obavezujem nekog sa kim sam nekoliko meseci bila u vezi, bilo mi je to malo previše - otkrila je Dijana.

Foto: Instagram/printscreen

Dijana i Novak Đoković

Srđan i Dijana Đoković u braku su 35 godina i ponosni su roditelji tri sina.

- Srđan ima neke svoje igrice, šta bi bilo kad bi bilo. S vremena na vreme voli da se igra i da me pita "Šta bi bilo da te ja nisam oženio, da li bi mi dala da vidim Novaka?". Na to mu odgovorim sa osmehom "Ko kaže da bi bio Novak". Ko zna, možda bi se zvao drugačije, ali pitanje je šta bi bio - kaže mama najboljeg tenisera na planeti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading