SENZACIJA U DUBAIJU: Novak saznao ime rivala u četvrtfinalu!

Autor:

Sport

23.02.2022

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki preokret u osmini finala

SENZACIJA U DUBAIJU: Novak saznao ime rivala u četvrtfinalu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković će se u četvrtfinalu turnira u Dubaiju susresti sa češkim teniserom Jiržijem Veselim koji je na šokantan, ali fantastičan način uspeo da pobedi u duelu protiv favorizovanog Roberta Bautiste.

Češki teniser je slavio rezultatom 6:2 i 6:4, pa time obezbedio plasman u sledeću rundu i meč protiv prvog reketa sveta.

 

 

Veseli je u prvom setu, nakon prvog izgubljenog gema, uspeo da preokrene i napravi brejk, nakon čega je bio neuhvatljiv za španskog tenisera.

U drugom setu, fokus češkog tenisera nije opao i on je još jedanput napravio brejk, iako je Španac predstavljao veću pretnju u drugom setu. Ipak, iako Čeh nije uspeo da oduzme dvaput gem na servis protivnika, uspešno je priveo meč kraju i tako obezbedio plasman u sledeću fazu, napravivši šok u teniskom svetu.

Veseli i Đoković će odigrati meč sutra, 24. februara, u 16:00 časova. Do sada su se susreli samo jedanput i tom prilikom je Čeh slavio.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading