NOVAK JE DOKAZ! Nadal ŠOKIRAO planetu: Đoković je uspeo uprkos ONAKVOJ porodici i okruženju!

Autor:

Sport

21.02.2022

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković ponovo na tapetu!

NOVAK JE DOKAZ! Nadal ŠOKIRAO planetu: Đoković je uspeo uprkos ONAKVOJ porodici i okruženju!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rafael Nadal

Toni Nadal, stric Rafaela Nadala, dao je šokantnu izjavu o Novaku Đokoviću. Bivši Rafin trener je istakao da porodica i okruženje nisu ključni za uspeh, a kao primer je naveo upravo Noleta.

Toni je insinuirao da Đokovića okružuju "problematični" ljudi, ali da ga to nije omelo na putu do osvajanja čak 20 Grend slem titula u dosadašnjem toku trofejne karijere.

Mnogi kažu da je za pobede potrebno dobro okruženje, zar ne? Pa, dozvolite mi da preispitam to. Pogledajte šta je Đoković osvojio kada je njegovo okruženje takvo kakvo jeste. U svakom slučaju, porodica Nadal je normalna i uvek je bila. Počevši od vremena kada je moj brat Migel Anhel igrao za Barsu. Uvek smo bežali od ekstravagancije - naveo je Toni Nadal.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Podsećanja radi, Rafael Nadal je u potpunosti iskoristio Novakovu deportaciju iz Australije, pošto je trijumfom nad Danilom Medvedevim osvojio prvi Grend slem sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading