NOVAČE, MARŠ KUĆI: Skandalozna PRETNJA upućena Đokoviću, Srbin na ŽESTOKOM udaru!

Autor:

Sport

20.02.2022

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavljaju se skandalozni napadi na Novaka Đoković.

NOVAČE, MARŠ KUĆI: Skandalozna PRETNJA upućena Đokoviću, Srbin na ŽESTOKOM udaru!

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković

Novak Đoković je u nedavnim intervjuima izjavio da je spreman da propusti najveće turnire, ukoliko uslov za učestvovanje na njima bude obavezna vakcinacija.

Zbog izrečenog stava najbolji teniser sveta nalazi se na meti mnogih, a poslednji u nizu onih koji su ga napali jeste bivši italijanski teniser Adrijano Panata.

On smatra da bi Novaku trebalo zabraniti da učestvuje na Mastersu u Rimu, iako su iz Ministarstva sporta Italije poručili da će Đokoviću biti dozovljeno da igra na turniru, iako nije vakcinisan.

Republika

Foto: Tanjug/AP

- Moje lično mišljenje o Đokoviću se ne menja i ponavljam ga i sada. Što se mene tiče, ili će se vakcinisati ili će mu biti bolje da ostane kod kuće. Naravno, ja ništa ne odlučujem, ali pravila turnira moraju biti u skladu sa italijanskim zakonima. Ukoliko zakon to dozvoljava, onda može da igra - rekao je on za italijansku agenciju Adnkronos.

Panata je kao primer uzeo Australijan open.

- Australijan open, na primer, je bio sjajan turnir, iako na njemu nije bilo Novaka Đokovića. Isto je i sa Mastersom u Rimu, koji će biti veoma uspešan, čak iako on ne bude igrao.

Panata je nekadašnji Grend slem šampion, koji je u prošlosti često kritikovao Novaka Đokovića, a sve zbog toga što mu je Rodžer Federer omiljeni teniser.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (8)

Loading
Dragan

20.02.2022 09:48

Pa veci imunitet na koronu ima onaj ko je prelezao ovaj virus, nego onaj ko je vakcinisan.Djokovic je prelezao koronu tako da je izjednacen sa svakim ko je vakcinisan. Nema problema da ucestvije na bilo kom turniru.Napred Nole osvoji te masterse pa nek igraju posle sami.

Odgovori 94 25
Dusan Zecevic

20.02.2022 13:35

@Dragan - Ko je ovaj jebeni Panata Koji je bre to faktor,kokosar italijanski. Nosite se bre I ostavite Novaka na miru. Budale belosvetske.

Odgovori 79 10
nesa151

20.02.2022 10:49

PANATA!Pa ti nisi ni DO CLANAKA NOVAKU.I kad cujes DJOKOVIC NOVAK IMA DA STANES MIRNO .Inace bi ti trebao MARS DA IDES U PLANINE IS KOJIH SI ISPAO!TI SI MALO VRAPCE KOJE SITNO KAKI!

Odgovori 82 14
Boka

20.02.2022 11:02

Pa ne vrti se ovaj svet oko đokovića

Odgovori 18 106