ĐOKOVIĆ I NADAL PONOVO U KLINČU: Ovo postaje sve ozbiljnije, BORBA se sada vodi i van TENISKOG terena!

Autor:

Sport

08.02.2022

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako prenose španski mediji uskoro bi dvateniska velikana pored borbi na terenu, mogli da uđu u "sukobe" i van njega...

ĐOKOVIĆ I NADAL PONOVO U KLINČU: Ovo postaje sve ozbiljnije, BORBA se sada vodi i van TENISKOG terena!

Foto: Tanjug/AP

Naime, Novak Đoković i Rafael Nadal žele da postanu vlasnici "Marbelja reket kluba", koji je bio u vlasništvu legendarnog Manola Santane.

Posle smrti Santane u decembru ostalo je pitanje šta će biti sa jednim od najpopularnijih klubova na tlu Španije, jer je decenijama unazad to bilo jedno od najpoznatijih teniskih mesta u zemlji.

Novak Đoković je koristio ovaj centar često kao svoju bazu za treniranje, a tamo je bio neposredno i pred taj odlazak u Australiju, koji mu je doneo mnogo problema.

U centru radi i Novakov brat Marko, tako da, kako tvrde, Đoković razmišlja da se preseli u Sijera Blanku i tu napravi drugi dom.

 

 

Sa druge strane, poznato je da je Rafael Nadal imao poseban odnos sa Santanom. Nadal je u novembru već posetio Marbelju i sam centar i tamo izneo ideje kako bi trebalo da se izgradi novi centralni teren.

Nadal razmišlja da svoju tenisku akademiju, koja veoma uspešno posluje u Manakoru, dodatno proširi.

Naravno, ostaje da se vidi šta će se dogoditi, ali biće svakako zanimljivo videti i ko će preuzeti brigu o centru koji je decenijama unazad vodio Santana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading