IMATE LI OBRAZA: Amerikanac BESRAMNO otkrio suštinu! Tenisu NIJE POTREBAN Novak Đoković!

Autor:

Sport

07.02.2022

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svakodnevno se udari na najboljeg tenisera sveta nastavljaju.

IMATE LI OBRAZA: Amerikanac BESRAMNO otkrio suštinu! Tenisu NIJE POTREBAN Novak Đoković!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Ovoga puta, Novak Đoković se našao na meti američkog novinara i kolumniste Maka Engela.

Navedeni novinar je priču o ATP turniru u Dalasu u potpunosti usmerio ka Đokoviću:

- Novak Đoković ne bi igrao na Dalas openu čak ni kad bi nosio pet maski i primio tri vakcine. Igrač Đokovićevog kalibra uvek preskače ovaj nivo ATP turnira jer mu se može - počeo je Engel i nastavio:

- Ovaj momak mora da prihvati da iako je možda najbolji teniser u istoriji sporta, pravila i za njega važe. Uskoro će saznati, ako već nije, da je Novaku Đokoviću više potreban profesionalni tenis nego što je tenisu potreban Novak Đoković. Ovde se ne radi o tome da li su pravila dobra, da li imaju smisla, to je druga priča. Reč je o pravilniku koji on odlučuje da zaobiđe ili da bude iznad, jer je on Novak Đoković. U ovom trenutku njegovog života 999 od 1000 pravila ne važe za njega jer je on Đoković, ali se konačno pojavilo jedno koje je iznad njega. Đoković je broj jedan na svetu. Ali i pre Novaka je bio broj jedan i biće i posle. NJegova nespremnost da se pridržava pravila koštala ga je da osvoji sva četiri grend slema u 2022. godini i verovatno će ga držati iza Rafaela Nadala po broju grend slem titula. Barem još godinu dana.

 

 

Novinar je za kraj poručio da je svaki turnir veći od bilo kog igrača.

- Ono što će Đoković morati da shvati, ako već nije naučio, je ista ona lekcija koju su naučili Tajger Vuds, Naomi Osaka i drugi. Na kraju prihvatite da su turniri koji su ih učinili bogatim i slavnim postojali mnogo pre nego što su oni pojavili i nastaviće se dugo nakon što ih ne bude. Tenis je bolji kada igra Đoković, ali mu on nije potreban. Ili će pravila za grend slem da se menjaju ili će Đoković morati da igra po njima jer je konačno pojavio jedno iznad kojeg on nije - zaključio je Engel.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (4)

Loading
Endji

07.02.2022 21:59

Novak je bio i bice neko, a sta je sa tobom bedni covece? Da si malo vise ulozio u obrazovanje umesto mrznje mozda bi nesto i doprlo do tvog sugavog i zakrzljalog mozda? Ovako mozemo samo da te zalimo jer si glup i zavidan covece! Ulozi u sebe kao Novak i rezultati nece izostati.

kiki

07.02.2022 22:30

Glupog li coveka. Nije sport stvarao coveka, vec je covek razvijao sport. Vrhunski sportisti su kao droga, uvek teraju one iza sebe da se bore jace, vise, upornije. Ne dolazi publika da gleda drugoligase vec prvoligase i najbolje. Ako je i od amerikanca, glupo je sto covek izvrce cinjenice.

Rade

08.02.2022 03:02

Ne razumem zašto je to besramno mišljenje. Ja sam veliki Noletov navijač ali Nole nije uvek u pravu. Ajde što je vegan ali vakcine nisu ćevapi, molimo ga da se vakciniše 😂😇🤣

beba

08.02.2022 06:45

Svaka rec je na svom mestu.Ne treba Noleta podrzavati u njegovim glupostima.