BIVŠI POSLANIK I SAMOPROZVANI VLAH HTEO DA NAPAKOSTI ĐOKOVIĆU! Ne čudi što baš on STOJI IZA PRIJAVE!

Autor:

Sport

02.02.2022

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je ko je čovek koji stoji iza krivične prijave o falsifikovanju PCR testa zbog kojeg je Novak Đoković bio u žiži svetskog interesovanja!

BIVŠI POSLANIK I SAMOPROZVANI VLAH HTEO DA NAPAKOSTI ĐOKOVIĆU! Ne čudi što baš on STOJI IZA PRIJAVE!

Foto: Tanjug/AP

Krivičnu prijavu je elektronskim putem podneo potpisinik "Budimir Grom", a iza ovog pseudonima zapravo stoji Nikola Tulimirović, bivši poslanik i samoprozvani vlah.

Novak Đoković tokom drugog suđenja susreo se sa optužbama o verodostojnosti PCR testa uz pomoć kojeg je otputovao u Australiju. Argument advokata države glasio je da se test inicijalno nije ni mogao očitati, a da se nakon svakog sledećeg očitavanja pojavljivao drugačiji rezultat.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković na putu ka kancelariji advokata

Nikola Tulimirović je izabran kao poslanik sa liste "Ni jedna od ponuđenih opcija", koja se lažno predstavljala kao vlaška manjinska stranka. 

Tulimirović nedavno je opet bio u žiži interesovanja kada je preko ankete objavljenoj na njegovom sajtu navodno prikupljao podatke o biračima opozicije.

Tužilaštvo se tokom današnjeg dana oglasilo o prijavi zbog izvršenja krivičnog dela Falsifikovanje isprava protiv NN lica, i odbacilo ovo navode nakon što su im iz Ministarstva zdravlja saopštili da je inspekcijskim nadzorom utvrđeno da je test autentičan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
milan

02.02.2022 18:32

Mozete zamisliti necoveka koji udara coveka koji je pao?

Srp i Cekic

02.02.2022 23:07

Zna li neko njegovu adresu?