ĐOKOVIĆ JE NEBITAN, NADAL JE GAZDA! Vilander pao NAJNIŽE do sada!

Autor:

Sport

31.01.2022

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser Rafael Nadal osvojio je Australijan open i tako stigao do svog 21. Grend slem trofeja u karijeri, a ono što je obeležilo turnir svakako da je i celokupna saga sa Novakom Đokovićem.

ĐOKOVIĆ JE NEBITAN, NADAL JE GAZDA! Vilander pao NAJNIŽE do sada!

Foto: Tanjug/T. VALIČ, AP, Profimedia

Ilustracija Vilandera, Đokovića i Nadala

Ipak, Vilander ne smatra da bi trebalo i dalje da se priča o tome, već da svu pažnju zaslužuje Rafael Nadal koji je postao prvi teniser sa 21 Grend slem titulom i jedini uz Novaka Đokovića koji je svaki Grend slem turnir osvajao po najmanje dva puta.

- Ovo više nije Grend slem na kom Đoković nije mogao da igra. Sada je ovo Grend slem koji je Nadal osvojio - poručio je Vilander.

 

 

Podsećanja radi, Vilander je nedavno izjavio da Rafa nema čega da se boji, kada Đokovića nema u žrebu turnira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Katarina

01.02.2022 08:48

Ne, debilcino. Novak je gazda, vidis, kada macke nema, misevi kolo vode. Nadal je mogao turnir samo da osvoji, a da Djokovic ne ucestvuje na turniru. Zato su i makli Djokovica. Lako je igrati sa najslabijima, istinini u oci, zreb mu je doneo slabe igrace. Imao je jedan, dva teza meca, ali se nista ne racuna bez Djokovica.

Odgovori 14 2
Momci

01.02.2022 15:44

Vilender i Real je nebitan, Valensija se pita😂😂😂😂