NE ŽELI DA ĆUTI: Ministar Udovičić pružio punu podršku Novaku Đokoviću!

Autor:

Sport

29.01.2022

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U intervjuu koji je Ministar Vanja Udovičić da za portal "Telegraf" jedna od nazaobilaznih tema bila su dešavanja vezana za najboljeg tenisera sveta.

NE ŽELI DA ĆUTI: Ministar Udovičić pružio punu podršku Novaku Đokoviću!

Foto: Tanjug/AP

Dobro je poznato šta je Novak Đoković doživeo pred start ovogodišnjeg Australijan opena, a tim povodom Ministar omladine i sporta u Vladi Republike Srbije, Vanja Udovičić je izjavio:

- Ja sam veoma subjektivan, zato što se radi o našem građaninu, o prijatelju, bratu, našem Novaku. O nekom ko je prototip vrhunskog sportiste i uzora deci celog sveta. Svi segmenti pokazuju da je politika tu uzela maha. Nije se on teleportovao tamo, morao je da prođe procedure za vizu, a onda dolazi u situaciju da ga maltretiraju. Celkupna farsa mi pravi oktklon od toga i razočaran sam postupkom ATP-a, koji nije zaštitio svog sportistu koji je broj jedan. Žao mi je jer je svetski sport izgubio njegovim neigranjem u Australiji. Ali, verujem da će Novak sve ovo doživeti kao novi motiv da ponovo pokaže da je najbolji. Posle 15 godina možda mu ovaj motiv treba da obori još neke rekorde - istakao je Ministar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading