GOTOVO JE! Kirjos povukao RADIKALAN POTEZ posle Australijan Opena!

Autor:

Sport

29.01.2022

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijski teniser Nik Kirjos obećao je da će promeniti svoje navike nakon osvojene titule u dublu na Australijan Openu.

GOTOVO JE! Kirjos povukao RADIKALAN POTEZ posle Australijan Opena!

Foto: Tanjug/AP

Nik Kirjos

Kirjos je podigao pehar u paru sa sunarodnikom Tanasisom Kokinakisom, a prilikom davanja intervjua posle finala još jednom je prešao granicu.

On se najpre obratio direktno svom partneru.

- Znam da će ovaj veliki momak da izađe večeras u provod. Devojke, navalite - počeo je u svom stilu Kirjos, koji je zatim dodao:

U redu, moram da prestanem da pričam, prešao sam granicu - "obećao" je Australijanac.

Takođe, Kirjos se zahvalio rivalima, ali i organizatorima "Ozi Opena".

Ova nedelja je bila ostvarenje snova za mene. Igrali smo protiv sjajnih dubl igrača. Srećan sam, zaista, ne znam šta više da kažem. Hvala organizatorima, Kreg, znam da smo imali dve izuzetno teške godine, ali uradili smo dobar posao. Hvala i mom timu - naveo je Nik Kirjos.

Podsetimo da je titulu u ženskom singlu u Melburnu osvojila Eš Barti, dok će u nedelju od 9:30 časova u muškom finalu snage odmeriti Danil Medvedev i Rafael Nadal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading