HOROR U MELBURNU: Finalista Australijan Opena KOLABIRAO nasred terena! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.01.2022

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac Bruno Kuzuhara postao je šampion juniorskog Australijan Opena, nakon što je savladao Čeha Jakuba Menšika 7:6, 6:7, 7:5 u neverovatno iscrpljujućem meču po australijskoj vrelini.

HOROR U MELBURNU: Finalista Australijan Opena KOLABIRAO nasred terena! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Drama u Melburnu

Neverovatan finalni susret trajao je tri časa i 43 minuta, a posle duela jedan od finalista prevezen je u bolnicu!

Mladi Čeh u pojedinim momentima nije bio u stanju da servira, poeni su bili izuzetno dugački, a onda se u finišu samo srušio na teren pred meč loptu za Amerikanca. Razlog za to je bio ovaj neverovatan poen:

 

 

Kuzuhara je potom uspeo da iskoristi meč loptu i postane šampion Australijan Opena, ali je Menšik ponovo završio na zemlji.

Ovoga puta je Amerikanac brzo potrčio da ga pozdravi, a koliko je Čehu bilo teško govori i to da su bila doneta kolica da ga odvezu sa terena. Jednostavno, on više nije mogao da se pomeri od umora, a na sve to nije uspeo da osvoji trofej:

Na kraju, o tome koliko je meč trajao najbolje pokazuje i to da je drugi set trajao neverovatnih sat i 36 minuta, dok je najkraći bio prvi - "samo" 58 minuta... Inače, Kuzuhara je rođen 2004. godine i drugi je igrač sveta u juniorskoj konkurenciji, dok je Menšik godinu dana mlađi, a prošlog ponedeljka je bio šesti na juniorskoj rang listi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading