MINISTAR RASISTA PROTERAO NOVAKA! Otkrivena MRAČNA TAJNA čoveka koji je sprečio Đokovića da ispiše istoriju! (VIDEO)

Autor: Republika

Sport

27.01.2022

07:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ne igra na ovogodišnjem Australijan openu, a glavni krivac za to je ministar za imigracije Aleks Houk.

MINISTAR RASISTA PROTERAO NOVAKA! Otkrivena MRAČNA TAJNA čoveka koji je sprečio Đokovića da ispiše istoriju! (VIDEO)

Foto: Profimedia/Printscreen

Aleks Houk i Novak Đoković

Houk je čovek koji je ukinuo vizu Novaku Đokoviću i to pod obrazloženjem da je opasnost po zdravlje, iako je Novak krajem decembra prošle godine preležao koronavirus i zahvaljujući tome dobio medicinsko izuzeće.

Ipak, ministar Houk je praktično primenio silu svojevoljno doneo odluku da ukine vizu našem asu, što je Federalni sud potom samo formalno potvrdio, pa je Novak proteran iz Australije.

I dok sve više ljudi staje na stranu srpskog tenisera, pojavio se i video snimak koji otkriva mračnu tajnu ministra Houka.

Argentinski "La Nasion" uradio je veliki tekst pod naslovom "Ko je ministar koji je proterao Novaka Đokovića?" u kom se otkriva dosta tamnih strana australijskog ministra, koji je u mladosti čak i priznao da je rasista!

Republika

Foto: Printscreen

Ministar Houk se u mladosti hvalio da je rasista, homofob...

On je 2002. godine postao predsednik Mladih liberala, gde je uspeoda protera levo krilo partije koje je njome dominiralo pune 22 godine. Televizija "ABC" tada je emitovala snimke kako Mladi liberali pevaju skandalozne reči.

- Mi smo rasisti! Mi smo s**isti! Mi smo homofobi! - može se čuti na snimku.

Klupko se polako odmotava i sada postaje mnogo jasnije zbog čega je vajni ministar odlučio da deportuje Novaka Đokovića. Nije samo politika umešala prste...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading