SR*NJE U MELBURNU: Đoković ne može da PREŽALI!

Autor:

Sport

26.01.2022

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Feliks Ože-Alijasim, kanadski teniser, ispustio je šansu karijere za plasman u polufinale Australijan Opena, pošto je prokockao prednost od 2:0 protiv Rusa Danila Medvedeva.

SR*NJE U MELBURNU: Đoković ne može da PREŽALI!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

On je ishod drame u Melburnu nazvao "sranj*m", a njegovom trijumfu nadao se i prvi teniser sveta Novak Đoković, pošto bi eliminacije Rusa automatski označila njegov ostanak na čelu ATP liste i nakon "Ozi Opena".

Kada napuštaš teren, želiš da se ne žališ. Da mogu da se vratim, napravio bih drugačije izbore ili poželeo da Danil nije igrao tako dobro u pojedinim momentima. Naporno je bilo. Ne mogu da se žalim na trud koji sam uložio danas. Volim da budem pozitivan. Naravno da bih voleo da sam pobedio. Sr*nje je izgubiti na kraju, ali to je život. Moram da prihvatim to - rekao je Ože-Alijasim.

Kanadski igrač se nije najbolje snašao u promenjenim okolnostima, pošto je u trećem setu navučen krov, zbog kiše.

Ne znam, opet sam imao meč loptu. Izgubio sam taj poen, otišao sam na 2-1, on je servirao. Dva puta odlično. Našao sam se ubrzo na 5-2. Imao sam šanse u četvrtom setu, u petom. Mislim da je meč bio izjednačen. Krov uopšte nije uticao na mene.

Ože-Alijasim je na kraju prokomentarisao i nastup drugog reketa sveta.

Obojica nismo želeli da se predamo. Nije iznenađenje to gde je on sada. Bori se, pokušava da nađe rešenja. To je velika razlika. Vidimo igrače koji igraju dobro cele nedelje, kada je važno. Bio je malo čvršći. To dolazi sa iskustvom. Nadam se novo susretu, nadam se da mogu da ga stavim opet u ovu situaciju. Verujem da mogu da pređem ’liniju" - zaključio je Feliks Ože-Alijasim.

 

Podsetimo, Medvedev će se za finale boriti sa Grkom Stefanosom Cicipasom, koji je deklasirao italijanskog vunderkinda Janika Sinera u tri seta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading