KRAJ KARIJERE NOVAKA ĐOKOVIĆA? Britanac rasplakao ČITAVU Srbiju!

Autor:

Sport

25.01.2022

10:50

Britanac Tim Henman je u emisiji "Kocka" na Eurosportu, pričao o situaciji u kojoj je trenutno svetski teniser broj jedan.

KRAJ KARIJERE NOVAKA ĐOKOVIĆA? Britanac rasplakao ČITAVU Srbiju!

Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković

Nekadašnji polufinalista Vimbldona smatra da će Novak imati velike probleme u nastavku sezone:

- Šta je sledeće za Đokovića? Jer čini se da je veoma teško za njega da nastavi profesionalnu karijeru ako nije duplo vakcinisan, čini se da će biti prilično limitiran sa zemljama u koje može da uđe - izjavio je Henman.

On smatra da je cela ova situacija oko Novaka bila razočaravajuća:

- Nažalost, kada pogledamo na ovaj Novakov fijasko, sve je bilo pravo rasulo i razočaravajuće je što je sve došlo do te faze da bude u karantinskom hotelu danima, potom da izađe i onda konačno bude deportovan. Ovde nema pobednika. To nije dobro za Tenis Australija i mislim da se nije dobro odrazilo i na rejting vlade. Za Australijan open je razočaranje što ne igra Novak, ali i za navijače i samog Đokovića - smatra Britanac.

Ipak, na kraju ističe da veruje da će se Novak vratiti na teren:

- Naglasio bih, to je lično njegova stvar, odluka da li želi da se vakciniše ili ne je njegova lična odluka, ako kao ljubitelj tenisa i kao neko ko je video šta je Đoković u stanju da uradi na terenu, nadam se da ćemo ga videti uskoro na takmičenjima - izjavio je Tim.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Jasim

25.01.2022 11:21

Mrs bre vise ko moze da mu zabrani zbog vacina,ko ste vi olosi belosveski,na silu hocete narod da vacinisete,covek sportista nije lud da se sprica,i nije samo on takav pola sveta misli drugacije i nece se spricati