DOKIĆEVA PLAKALA KAO KIŠA! Zagrljaj sa Francuskinjom koja je podržala Novaka! NAJDIRLJIVIJA SCENA AO! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.01.2022

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aliz Korne se rasplakala posle pobede nad Halepovom, Jelena Dokić je tešila.

DOKIĆEVA PLAKALA KAO KIŠA! Zagrljaj sa Francuskinjom koja je podržala Novaka! NAJDIRLJIVIJA SCENA AO! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Trenutno 61. teniserka sveta je svima prirasla za srce još pre početka meča, kada je javno stala u odbranu Novaka Đokovića i prozvala sve kolege koje ćute povodom svega što se dogodilo najboljem teniseru sveta.

Korne je napravila podvig i savladala favorizovanu Simonu Halep posle 2 sata i 35 minuta igre u tri seta.

Emotivno je to proživela i Jelena Dokić, nekadašnja teniserka naše zemlje i Australije, koja sada radi kao intervjuer na Australijan openu, a upravo ona je vodila razgovor sa Korne posle meča, koji je bio jedan od najemotivnijih momenata dosadašnjeg turnira.

Ona i Jelena su se zagrlile pre intervjua, a Korne je još tada bila u suzama. Posle reči Jelene Dokić, emocije su dodatno bila pojačane.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

- Znam koliko ti znači, morala sam da te zagrlim, bila si pre 13 godine ovde u četvrtoj rundi, ja sam čekala isto svoj meč i trebalo je da igram sa pobednicom meča između tebe i Safine. Imala si nekoliko meč lopti, znam kako ti je bilo, a kada vidim tvoje emocije, shvatam koliko ti znači, ovo je tvoje prvo Grend slem četvrtfinale ikada - rekla je Dokićeva, nakon čega je usledilo oduševljenje publike, ali i dodatni izliv emocija kod Francuskinje koja nije mogla da zaustavi suze.

- O moj bože, da, želela sam da igram sa tobom tako silno. Bila sam toliko razočarana, volela sam tvoj stil igre, nadala sam se da ćemo igrati u četvrtfinalu tada. Sada, 13 godina kasnije, ti si tu, a ja sam još ovde na terenu. Osećaj je neverovatan, bitka sa Simonom je bila paklena na ovoj vrućini, umirale smo na terenu posle 30 minuta, ali smo nastavljale dalje 2 i po sata, čestitke Simoni, znam da se mnogo muči, ona je veliki borac, cenim je i ona mi je primer. Ostvario mi se san da sam prošla u četvrtfinale. Nikad nije kasno da pokušate ponovo.

- Toliko sam srećna zbog tebe, svi smo. Čestitam na prvom Grend slem četvrtfinalu - rekla je Jelena Dokić, nakon čega je Korne ipak zaustavila, da kaže nešto za kraj.

- Htela bih da zahvali mom timu, ali i da tebi nešto kažem. Kako prolaziš sve u životu, mislim da svi treba tebi da čestitamo. Bila si sjajan igrač, a sada si i sjajan komentator - rekla je Korne, a zatim pozvala publiku da aplaudira Jeleni Dokić, a jasno je da je aludirala i na njenu borbu sa depresijom i životnim problemima, maltretiranje od strane oca koje je opisala u svojoj knjizi, ali i nedavnog raskida 19-godišnje veze sa Tinom Bikićem.

Jelena joj je zatim prišla, zagrlila i zajedno su zaplakale.

- Naterala si me da zaplačem - rekla je Jelena na kraju emotivnog intervjua.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading