HRVAT ODBIO DA SE SLIKA SA ĐOKOVIĆEM: "Vidiš da jedem"! Novakova reakcija sve IZNENADILA!

Autor:

Sport

21.01.2022

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak ima odličan odnos sa brojnim fudbalerima, košarkašima, odbojkašima, vaterpolistima, bez obzira na njihovu nacionalnost, a to se posebno videlo prošlog leta kada je učestvovao na Olimpijskim igrama u Tokiju.

HRVAT ODBIO DA SE SLIKA SA ĐOKOVIĆEM: "Vidiš da jedem"! Novakova reakcija sve IZNENADILA!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Marin Čilić

Zanimljiva anegdota koju otkriva hrvatski rukometaš Jakov Gujon, odigrala se u Olimpijskom selu, sada već davne 2008. godine u Pekingu.

- Davor Dominiković je tada sreo Novaka i predstavio mu se kako bi se upoznali. Na opšte iznenađenje, Nole je znao da je reč o hrvatskom rukometnom reprezentativcu, što je Davora iznenadilo.

Zatim njih dvojica odlučuju da naprave šalu pred celom menzom:

- Novak dolazi za sto i pita hrvatsku ekipu sledeće, "Momci, jel tu Davor Dominiković? Želeo bih da se slika sa njim." Na tu opasku Davor podiže pogled i odgovora "Vidiš da jedem", na šta se Đoković ljubazno izvinjava i odlazi.

S obzirom da je "ispala" bila planirana, Davor Dominiković je propustio da se fotografiše sa osvajačem brozane medalje u tenisu, a "fora" se održala i nakon tih Olimpijskih igara.

Srpski as učestvovao je i na Olimpijskim igrama u Londonu, pa je želeo da se opet našali sa rukometašima iz Hrvatske.

- I četiri godine kasnije Novak Đoković dolazi za sto u Londonu i pita opet da li je tu Davor Dominiković, da li još igra? Nije bio tu, ali to je ono što nas sportiste najviše poveže. Sport te odgoji, takva zafrkancija u svlačionici - to vredi više od svega - prisetio se Jakov Gojun jedne od najzanimljivijih anegdota o susretima srpskih i hrvatskih sportista na velikim takmičenjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading