PRESEDAN! TRESE SE PARLAMENT ZBOG ĐOKOVIĆA: Glavni ANTIVAKSER uputio MOĆNU podršku Novaku!

Autor:

Sport

19.01.2022

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borba najboljeg tenisera planete Novaka Đokovića protiv Australije odjeknula je i do Južne Amerike! Naime, poslanik u skupštini Paragvaja Horhe Britez pozvao je zakonodavno telo da čvrsto stane iza Srbina, a o svojim stavovima je obavestio tamošnju javnost.

PRESEDAN! TRESE SE PARLAMENT ZBOG ĐOKOVIĆA: Glavni ANTIVAKSER uputio MOĆNU podršku Novaku!

Foto: Tanjug/AP

Kako se navodi u njegovom kratkom saopštenju koje je dostavio kolegama u Skupštini, on želi da se Novak Đoković podrži u "svojoj borbi za slobodu, čast i stav protiv diskriminacije sportista na osnovu toga da li su vakcinisani ili nisu".

 

 

Na svom Fejsbuk nalogu, rekao je da stoji iza svojih reči i da je predstavio svoj tekst predsedniku Skupštine, Lilijanu Samanijegu još tokom jučerašnjeg dana.

Inače, Britez je došao u žižu paragvajske javnosti jer je odbio da nosi zaštitnu masku tokom skupštinskih zasedanja, a smatra se vođom "antivaksera" u ovoj južnoameričkoj zemlji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Raša

20.01.2022 21:14

Gde je uopšte taj Paragvaj?