ŽIGOSALI GA KAO ANTIVAKSERA, A NOVAK TRAŽI LEK PROTIV KORONE! Đokovići osnovali firmu još 2020.

Autor:

Sport

19.01.2022

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deportovali su ga, optužili da je antivakser, a prvi teniser sveta i njegova supruga Jelena su u junu 2020. godine, usred pandemije koronavirusa, osnovali firmu QuantBioRes A/S koja se bavi razvijanjem tretmana i lekova za retroviruse i otporne bakterije

ŽIGOSALI GA KAO ANTIVAKSERA, A NOVAK TRAŽI LEK PROTIV KORONE!  Đokovići osnovali firmu još 2020.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Kako prenosi "Klix.ba", firma je registrovana u Danskoj. Isti izvor navodi da su Đoković osnivači i vlasnici 80 odsto deonica firme, Novak 40,8 odsto i Jelena 39,2  odsto. 

Na službenoj stranici www.quantbiores.com u portfoliju firme stoji da se bavi "razvijanjem tretmana i lekova za retroviruse i otporne bakterije".

U odeljku "vesti za javnost", objavljene su tri vesti i sve se bave korona virusom.

- Usled pandemije korona virusa i nekih ranijih retro virusa (RNA) kao što su HIV, SARS postavlja se pitanje da li je moguće pronaći univerzalnu vakcinu za retrovis ili lek. Do sada su se vakcine temeljile na imunološkom odgovoru na određene proteine ili DNA/RNA sekvence unutar virusa. Još uvek ne postroji vakcina za HIV, a u slučaju gripa postoji vakcina za svaki soj posebno.  Tokom istraživanja identifikovaćemo zajedničke komponente proteina koji su odgovorni za početak infekcije za sve srodne RNA viruse, a zatim pronaći vakcinu i tako pronaći lek - navodi se na sajtu.

Nevino optužen, nevino osuđen i nevino deportovan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
nesa151

19.01.2022 14:55

E rece li ja da ce "mecka" ali nece njima ce PANDA DATI UVODNU REC kako ce najeba"""JER KINEZI SU 5/4 ukupne sume u Melburnu dONATORI.E sadsta ce biti.Ako necete da vam ne platim ovu cifru KOLIKO DA VAM DOPLATIM DA NESTANE TENISKI TURNIR MELBURN-TACKA -AMIN!