TENISERKA LJUTA NA VLASTI: Želeli smo da gledamo kako Novak ispisuje istoriju tenisa!

Autor:

Sport

19.01.2022

15:15

Johana Konta, bivša australijska i britanska teniserka izjavila je da je žalosno što Novak Đoković nije u stanju da osvoji 21. grend slem titulu u Melburn Parku.

TENISERKA LJUTA NA VLASTI: Želeli smo da gledamo kako Novak ispisuje istoriju tenisa!

twitter.com/Novak Djokovic

Novak sa svojim timom

Konta, koja se povukla iz profesionalnog tenisa 2021. godine, žali zbog odsustva Srbina sa Gren slema.


- Pre svega, mislim da je to veoma tužna situacija. Tako je tužno videti nekoga ko se zaista trudi da radi prave stvari kako za ljude generalno, direktno za navijače, kao i za same turnire. Prilično je velikodušan sa svojim novcem kao i vremenom koje izdvaja da bi pomogao.

 

 

- Mislim da je žalosno videti nekoga u toj situaciji i tako povređenog. Takođe, voleli bismo da vidimo Đokovića tamo kako igra za svoj 21. grend slem. To je istorija i mi želimo da budemo deo te istorije - izjavila je ona.

- Mislim da mu trenutno treba malo vremena za porodicu i sebe, mi ne znamo koliko se emotivno istrošio i koliko je stresno ono sve podneo - završila je ona.

BONUS VIDEO:

 

 

 


 

Komentari (1)

Loading
Gde si bila do sada

19.01.2022 19:03

Svi generali su posle bitke pametni. A pre, zabili se u mišije rupice. Belosvetska farmako zapadna mafija drži sve zemlje sveta. Zlo zla. Nole je, ne vidovit nego ima bolje i tačnije informacije.