SKOTE, ŠTA URADI NOVAKU!? Oglasili se Đokovićevi SPONZORI! Nole nije zaslužio da ga razapinju!

Autor:

Sport

18.01.2022

19:17

Odbijanjem vize od strane Australije i deportacija iz iste zemlje, mola bi Novaka Đokovića daleko više da košta od samog učešća na turniru u Melburnu. Tu je reč o njegovim sponzorima, kojima svakako nije svejedno kada vide da je Nole u epicentru negativne svetske medijske kampanje.

SKOTE, ŠTA URADI NOVAKU!? Oglasili se Đokovićevi SPONZORI! Nole nije zaslužio da ga razapinju!

www.profimedia.rs

Prvi reket sveta Novak Đoković

Tim povodom oglasil su se i tri sponozora koja već godinama sarađuju sa Novakom Đokovićem.

Rajfajzen banka:

"Odluka Rajfajzen banke o saradnji doneta je mnogo pre aktuelnog izveštavanja o Novaku Đokoviću i njegovom statusu vakcinacije protiv Covid-19, ili njegovog učešća na Australijan openu."

Jedan od najvećih sponzora je švajcarski proizvođač satova, čije je Novak zaštitno lice kada nosi "čuku" od 22.000 evra!

Iblo:

"Novak Đoković je svoja ličnost. Ne možemo komentarisati nijednu njegovu ličnu odluku. Hublot će nastaviti svoje partnerstvo sa svetskim teniserom broj 1."

Među onima koji godinama sponzorišu najboljeg tenisera sveta je i francuski proizvođač opreme...

Lakost:

Proizvođač sportske opreme koju Novak Đoković koristi već pet godina nešto ranije je istakao da će sesti i popričati sa najboljim teniserom sveta. Kako su tada istakli, potrebno je da se obave razgovori o svemu što se desilo u Australiji i to će uraditi čim bude moguće.

Ostali sponzori Novaka Đokovića - a tu se ističu Asiks, Hed, Lemero, NetDžets, Pežo i Ultimejt Softver Grup.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading