NOVAK OSTAO SAM KAO DUH: Otkriveno zbog čega je izostao BOJKOT Australijan Opena!

Autor:

Sport

17.01.2022

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Miomir Kecmanović, koji je trebalo da se u prvom kolu Australijan opena sastane sa Novakom Đokovićem, govorio je o odgovoru kolega na slučaj "Nole protiv Australije".

NOVAK OSTAO SAM KAO DUH: Otkriveno zbog čega je izostao BOJKOT Australijan Opena!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srbin je upitan zbog čega teniseri nisu bojkotovali turnir, kao što je to 1973. godine učinjeno zbog Nikole Pilića i Vimbldona.

Mislim da je bojkot nemoguć u današnje vreme, jer smo podeljeni. Koliko god se trudili da budemo na istoj strani, postoji strah, mnogo različitih mišljenja - dosta igrača zavisi od ovako velikih turnira i znači im da budu učesnici. Najveći problem je što mi ne možemo tako nešto da napravimo. Najbolji bi trebalo da budu predvodnici, ali i slabije rangirani da se uključe - obrazložio je Kecmanović posle pobede nad laki luzerom Salvatoreom Karuzom.

 

 

U međuvremenu, Đoković je sleteo u Beograd, a pojavila se informacija da bi zbog vakcine obao da propusti i predstojeći Rolan Garos...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading