ON JE ZARIO KOLAC U SRCE NOVAKU! Ovo je GLAVNI KRIVAC za odluku da se Novak deportuje iz Melburna!

Autor:

Sport

16.01.2022

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavni krivac za deportaciju Novaka Đokovića iz Melburna (Australija) je ozloglašeni ministar za imigracije te zemlje Aleks Hok!

ON JE ZARIO KOLAC U SRCE NOVAKU! Ovo je GLAVNI KRIVAC za odluku da se Novak deportuje iz Melburna!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

On se nakon odluke da Novaka deportuju oglasio i obratio se javnosti. Pre toga je poništio prvu odluku suda, jer je kako je sam naveo Nole rizičan zbog antivakserske politike i opasan je po narod:

– Pozdravljam današnju jednoglasnu odluku punog Deferalnog suda Australije, podržavajući moju odluku da koristim svoja ovlašćenja i ukinem vizu gospodinu Đokoviću shodno javnom interesu – rekao je Hok i dodao:

– Snažna politika zaštite granica Australije nas je očuvala tokom pandemije, što je rezultiralo jednom od najnižih stopa smrtnosti, najjačim ekonomskim oporavkom i najvišim stopama vakcinacije u svetu. Snažne političke zaštite granica takođe su od suštinskog značaja za očuvanje društvene kohezije Australije koja nastavlja da jača uprkos pandemiji.

Republika

Foto: printscreen/youtebe.com

Aleks Hok

– Australijanci su podneli velike žrtve da bi došli do ove tačke i Morisonova vlada je čvrsto posvećena zaštiti ove pozicije, kao što australijski narod očekuje. Do danas je u Australiji primenjeno oko 43 miliona doza vakcinacije i više od 91.6 odsto Australijanaca starijih od 16 godina je u potpunosti vakcinisano. Shodno tome, Australija je bila u mogućnosti da započne korak po korak, bezbedno ponovno otvaranje svoje međunarodne granice kao rezultat ovog uspešnog programa vakcinacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (6)

Loading
Ана

16.01.2022 09:01

Kakav kolac!? Nije Nole vampir! U želji za senzacijom pravite greške koje novinari ne vide i ne osećaju ali publika vidi da treba da pazite kako izveštavate! Kolac će dobiti Australija kad je stigne Božija pravda!

Odgovori 59 5
Ognjen

16.01.2022 10:26

Hok je potomak onih koji su bez viza dosli u Australiju i pobili ABORIDZINE

Odgovori 60 6
Kometa

16.01.2022 14:53

Kakva njuška

Odgovori 23 2
Vuk Trajkovic

16.01.2022 19:07

Pa u čemu je problem. I pored toliko velikog procenta vakcinisanih on i dalje tvrdi da je Novak opasan po njih. Nelogično zar ne?

Odgovori 22 1