VOĐA SRBA PROGOVORIO: U Australiji je potpuni kolaps zdravstvenog i političkog sistema, koriste Novaka da skrenu pažnju javnosti!

Autor:

Sport

14.01.2022

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O situaciji vezanoj za dešavanja oko najboljeg svetskog tenisera danas se medijima obratio i Slobodan Benđo, vođa Srba u Australiji.

VOĐA SRBA PROGOVORIO: U Australiji je potpuni kolaps zdravstvenog i političkog sistema, koriste Novaka da skrenu pažnju javnosti!

Foto: Republika

Benđo je za "Kurir TV" o najnovijim dešavanjima vezanim za Novaka Đokovića izjavio:

- Mi svakako nećemo voditi nikakve radikalne proteste, jer se to sve vodi protiv nas. Pošto smo sve vreme praćeni medijima. Ovde se stvari veoma brzo i haotično menjaju. Postoji potpuni kolaps zdravstenog i političkog sistema. Tako da vlasti u Australiji koriste ovaj slučaj Novaka da bi skrenuli pažnju javnosti, kao što kolaps zdravstvenog sistema. Danas smo imali na desetine hiljada zaraženih kovid virusom, nemamo više testova na kovid virus - rekao je Benđo.

Slobodan Benđo je istakao da ukidanje Novakove vize nije bilo od javnog interesa i zbog toga ako se ta odluka ne povuče doći će do ustavne krize.

- Slučaj Aleksa Hoka, on ima to pravo i to nije sporno, ali to je samo u slučaju da se dokaže da je to od javnog interesa. Da bi se to dokazalo mora da postoji javna debata koje uopšte nije bilo. Sudije u Australiji ne postavljaju političari, već kraljica i mi se nadamo da će on uspostaviti red. Ako do toga ne dođe u Australiji će doći do velike ustavne krize. Jer bi u tom slučaju sila bila veća od zakona i onda bi se obesmislio ceo pravni poredak.

Sva dešavanja u vezi Novaka Đokovića možete pratiti na LIVE blogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading