KINA UZVRAĆA UDARAC! Australija gubi Grend slem?

Autor:

Sport

14.01.2022

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvenstveno psihičko maltretiranje najboljeg tenisera sveta se nastavlja. Australijske vlasti, očigledno je, više ni same ne znaju kako da bezbedno izađu iz situacije do koje su sami doveli, ali "iza brda" pojavljuje se priča koja će u teniskom svetu tek "eksplodirati"...

KINA UZVRAĆA UDARAC! Australija gubi Grend slem?

Foto: Printscreen/Youtube/Starsport/Ilustracija

Prema informacijama koje dobijamo iz brojne srpske dijaspore u Sidneju i Melburnu, a koje potvrđuje i dnevni list "Objektiv" kao posledica svih ovogodišnjih dešavanja na Australijan openu moglo bi se dogoditi da najmanji svetski kontinent ostane bez Grend slem turnira.

Naime, najmnogoljudnija zemlja sveta, Kina, krenula je u ozbiljno lobiranje da postane domaćin velikog teniskog takmičenja, a usled skandala sa Novakom Đokovićem u toj nameri postali su još odlučniji. 

Usled svih dešavanja koja prate uvertiru ovogodišnjeg Australijan opena Kina je pokrenula peticiju nakon koje bi Grend slem turnir iz Melburna bio premešten u Peking.

Gde ima dima, ima i vatre...

Sve češće se o ovoj temi govori i po društvenim mrežama:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Ja

14.01.2022 17:27

Dace bog da se to i desi definitivno ne zasluzuju jer je politika izgleda vaznija od sporta

Odgovori 13 0