MUK U MELBURNU! Sateran je u ĆOŠAK!

Autor:

Sport

13.01.2022

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski i teniski fotograf iz Melburna Majkl Babić govorio je o šansama Novaka Đokovića za nastup na Australijan openu.

MUK U MELBURNU! Sateran je u ĆOŠAK!

Foto: Tanjug/AP

Babić ukazao je na to da australijska imigrantska politika kao opciju poseduje različite vrste viza, s akcentom na onu koja je zavedena pod šifrom Javni interes 4013.

- Ministar za imigraciju može da poništi Đokoviću vizu, ali može i da izda novu pod klasom Javni interes 4013. Mnogi mediji plaše narod, ali ne navode ovu činjenicu. Nije u interesu Australije da Đokovića deportuje, očekujem da će zdrav razum prevladati- naveo je Babić za tamošnje medijen i tako saterao Houka čini se u sam ćošak!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Alex

14.01.2022 08:16

Nije muk, vecina tenisera aplaudira ovoj odluci

Vx

14.01.2022 20:59

Odmah je trebao da se okrene i prvim letom iz te drzave da ode i nikada vise da ne dolazi. Jedino pozitivno je ,da je sada vidio ko mu je stvarno prijatelj i da vise nikome nista ne pomaze.Eto sta je dobio umjesto hvala.