POLITIČAR IZ AUSTRALIJE USTALASAO PLANETU: Posle ovih reči o Novaku više NIŠTA neće biti isto!

Autor:

Sport

10.01.2022

22:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se još jedan australijski političar.

POLITIČAR IZ AUSTRALIJE USTALASAO PLANETU: Posle ovih reči o Novaku više NIŠTA neće biti isto!

Foto: Tanjug/AP

Liberal Džon Aleksander, poslanik u parlamentu Australije, pružio je podršku Novaku Đokoviću.

Aleksander je bivši teniser, koji smatra da bi potencijalno ponovno oduzimanje vize najboljem igraču sveta bilo veoma loše za državu

- Čini se da je Đoković koji je negativan na kovid ispunio sve zdravstvene zahteve, a sudija je pitao, 'šta je ovaj čovek još mogao da uradi?". Po ovome, čini se da Novak ne predstavlja zdravstveni rizik za Australiju. Otuda, šta bi bio 'javni interes' koji bi ministar mogao da iskoristi za uvežbavanje svoje moći i da deportuje branioca titule na Australijan openu? - pita se Aleksander.

 

 

On je dodao i da bi za sve u najvećem interesu bilo da Novak zaigra.

- Zadržavanje Australijan opena kao Grend slem događaja je u našem nacionalnom interesu. Ministrova lična moć da otkaže vizu je stvorena kako bi se sprečili kriminalci koji bi inače šetali našim ulicama, ili da se spreče zarazne osobe koje bi hodale našim ulicama; to nije stvoreno da bi pomagalo u nošenju da potencijalnim dnevnim političkim problemima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading