ISPLIVALA TAJNA O PRIMANJU MITA ČOVEKA KOJI JE ZABRANIO ULAZAK NOVAKU!? Ako platite DVA MILIONA ulazak će vam biti dozvoljen!

Autor:

Sport

09.01.2022

07:38 >> 08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što smo sinoć saznali da je Majkl Outram imao konačnu reč u zabrani Đokoviću da uđe u Australiju, danas su u javnosti isplivale informacije o njegovoj karijeri.

ISPLIVALA TAJNA O PRIMANJU MITA ČOVEKA KOJI JE ZABRANIO ULAZAK NOVAKU!? Ako platite DVA MILIONA ulazak će vam biti dozvoljen!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Majkl Outram, komesar australijskih graničnih snaga, u domovini je poznat pod nadimicima "Agent 007" i "SuperAgent". Na poziciji komesara nalazi se od 2018. godine.

 

 

Posebeno je interesantan jedan momenat iz njegove karijere. U martu 2021. godine granice Australije bile su u potpunosti zatvorene zbog velikog broja zaraženih. Ali ne baš za sve, ispostaviće se. 

Dilon Efron, manje poznati brat Zeka Efrona, i reziser filmova, dobio je dozvolu da uđe u zemlju. I to direktnom odlukom Majkla Outrama. Nakon što je australijska javnost to doznala, Outram se branio pričom kako će snimanje serije doneti finansijsku korist državi od 2.000.000 evra!

- Majkl Outram je objasnio da je dao dozvolu Dilanu Efronu zato što je bi snimanje njegove serije donelo finansijsku dobit Australiji. Procenjeno je da bi tako uneo oko dva miliona dolara u lokalnu filmsku industriju - navodi se u jednom tekstu kao objašnjenje koje je Outram dao.

Još jedna stvar koja je bola oči australijskoj javnosti je to da Efron nije bio prinuđen na karantin, već je imao priviliegiju da boravi u hotelskoj sobi koju je rezervisao. 

- Gospodin Outram je objasnio da Dilan Efron ne zauzima prostor namenjen za karantin, već da će svoje vreme provesti u hotelu - piše u tekstu.

Pljuštale su tada optužbe da je komesar primio mito, ali sve su to bile samo spekulacije. Iz svega navedenog vidi se da je Outram čovek koji voli da donosi odluke na svoju ruku, i biće jako zanimljivo videti da li će se pojaviti na saslušanju Novaku u ulozi svedoka!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (3)

Loading
Kiki

09.01.2022 14:51

Pa,u nekim stranim sredinama se pominju VEOMA EXPLICITNO ! razlozi, zašto sve ovo protiv Noleta.A sada samo čekam,KADA ĆE OVO( KONACNO ) pojašnjenje,koje deluje verodostojno, stići i do naših medija!!!!!!

automatski osigurac

09.01.2022 20:04

@Kiki - Nikada.

Andjela

11.01.2022 13:14

A lažni Batut? Jel i on isplivao?