KAKAV DIVLJAK! Đere očima ne veruje - NASRNUO na sudiju!

Autor:

Sport

05.01.2022

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Laslo Đere prošao je u četvrtfinale turnira u Adelajdu pošto je njegov rival Korentan Mute diskvalifikovan posle dva seta igre (4:6, 7:5).

KAKAV DIVLJAK! Đere očima ne veruje - NASRNUO na sudiju!

Foto: Tanjug/AP

Sitaucija je izgledala jako loše za Srbina sredinom drugog seta, pošto je na semaforu pisalo 1:0 za Mutea uz brejk prednosti u drugom setu, ali se onda Laslo probudio, uspeo da vrati brejk i odvede meč u treći odlučujući set. 

Sve je kulminiralo u drugom setu, kada je francuski teniser servirao za taj-brejk, a sudija je tom prilikom dodelio poen našem teniseru, što je dodatno iznerviralo Mutea, a Lajović je to mudro iskoristio i izjednačio je na 1:1 u setovima.

To je razbesnelo Mutea, koji je onda dobacio sudiji “Je*i se”.

- To je izazvalo diskvalifikaciju. Ovo nije prihvatljivo i previše je uobičajeno za Mutea. Nadam se da ću mu ovo poslužiti kao poka, jer je često na ivici granice. Diskvalifikacija je potpuno zaslužena pod ovim uslovima- naveo je Kergonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading