HRABRO, ALI NE MOŽE SE BEZ NOVAKA! Čileanski par odneo pobedu - Srbija sa Španijom za polufinale!

Autor:

Sport

03.01.2022

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teniseri Srbije u 2. kolu ATP kupa poraženi od selekciuje Čilea

HRABRO, ALI NE MOŽE SE BEZ NOVAKA! Čileanski par odneo pobedu - Srbija sa Španijom za polufinale!

Foto: Tanjug/AP

Nakon pobede Filipa Krajinovića u duelu sa Alehandrom Tobilom rezultatom 2:1 (6:4, 3:6, 7:6) i predaje Dušana Lajovića zbog povrede tokom duela protiv Kristijana Garina pri rezultatu 1:1 u setovima (4:6, 6:4), na teren su izašli Nikola Ćaćić i Matej Sabanov koji su za protivnike imali čileanski par Tomas Barios / Alehandro Tabilo.

Nakon velike borbe srpski par je poražen rezultatom 2:1 u setovima (4:6, 6:3, 7:10)

Bolje su Čileanci ušli u prvi set i već na samom startu stigli do brejka, a zatim su brejk i potvrdili stigavši do prednosti od 2:0. Nakon servisa Mateja Sabanova koji je naš teniser osvojio, sledi i brejk srpskog para i izjednačenje na 2:2 u gemovima. Pri rezultatu 3:3 u gemovima, Čilenaci stižu do novog brejka, čime je pitanje pobednika u prvom setu bilo i rešeno.

Iako su Ćaćić i Sabanov dobro započeli drugi set, Čileanci na servis Mateja Sabanova stižu do brejka. Ipak, nakon duple greške Tabila Srbija stiže do brejka koji je već u narednom gemu i potvrđen, da bi i naredna dva gema pripala našim teniserima čime je rezultat u setovima poravnat.

Mnogo oscilacija viđeno je u odlučujućem setu. Poveli su naši momci, ali ubrzo čileanski par stiže do velike prednosti od tri poena (1:4). Servis vinerom i volejem Sabanova, kao i vinerom Ćaćića Srbija stiže do izjednačenja 4:4, da bi nakon igre poen za poen Čileanci pri rezultatu 6:6 napravili seriju od tri uzastopna poena čime su ostvarili i odlučujuću prednost. Na kraju rezultatom 10:7 u odlučujućem trećem setu stižu do trijumfa u dubl meču.

Da bi srpska reprezentacija ostala u trci za prvu poziciju u grupi neophodan je maksimalni trijumf u narednom duelu protiv Španije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading