UŽASNA I STRAŠNA POVREDA NOVAKA: Đoković URLAO od bolova!

Autor:

Sport

27.12.2021

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško je opisati period iz života Novaka Đokovića i to doba kada je zbog povrede lakta potpuno ispao iz takmičarskog ritma, ostao bez prvog mesta na ATP listi...

UŽASNA I STRAŠNA POVREDA NOVAKA: Đoković URLAO od bolova!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

O celokupnoj borbi i iskušenjima najboljeg tenisera na planeti govorio je njegov brat Marko Đoković:

Republika

Foto: Starsport

Marko i Novak Đoković

- U 2016. godini je Novak povredio lakat. U to vreme, ja sam putovao nekoliko nedelja sa njim i sećam se da je vikao od bolova svaki put kada bi servirao na treningu. Uprkos tome, prijavio se za Rolan Garos i uspeo da pobedi. Onda se izduvao. Ne samo da je patio od veoma gadne povrede jer iako je ostvario jedan od najvećih ciljeva sezone, ljudi su i dalje očekivali više od njega: Olimpijske igre, US Open, mesto broj 1 na ATP listi, itd. Na kraju bio je primoran da stane i mnogi su mislili da to krivica Pepea. Mislili su da je tek tada došao u njihove živote, iako je sa njim radio već tri ili četiri godine- rekao je svojevremeno Marko za španski "EL Mundo".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading