NOVA KONTRAVERZNA PRAVILA U MELBURNU! Organizatori Australijan opena NE PRIZNAJU VAKCINE!

Autor:

Sport

20.12.2021

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve više prašine diže se oko rigoroznih pravila koje važe za predstojeći grend slem, Australijan open. Donekle se ova pravila mogu nazvati i kontraverznim i to posebno nakon slučaja ruske teniserke Natalije Vikljanceve.

NOVA KONTRAVERZNA PRAVILA U MELBURNU! Organizatori Australijan opena NE PRIZNAJU VAKCINE!

Foto: Tanjug/AP

Australijan Open

Naime, trenutno 194. teniserka na VTA listi, neće nastupiti na Australijan openu zato što tamošnje vlasti ne priznaju vakcinu "Sputnjik".

- Nažalost, neću učestvovati ove godine na Australijan openu. Zaista sam zadovoljna nivoom tenisa koji sam prikazala na poslednjih nekoliko turnira i želela bih da igram u Australiji, ali tamo Sputnjik nije priznat. Srećno svim učesnicima i timu koji omogućuje Australijan open, uvek prirede neverovatne događaje - napisala je na svom tviter nalogu 24-godišnja Ruskinja.

 

 

Podsetimo se, prvi grend slem u godini na programu je od 17. januara u Melburnu, a pre toga se igraju turniri u Adelejdu i Sidneju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading