NISAM POSESIVNA MAJKA: Dijana Đoković OTVORILA dušu!

Autor:

Sport

18.12.2021

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je dobitnik priznanja za "Izuzetnu ličnost decenije", a nagradu je umesto njega preuzela Dijana Đoković.

NISAM POSESIVNA MAJKA: Dijana Đoković OTVORILA dušu!

Foto: Starsport

Novak i Dijana Đoković

Na manifestaciji koja je, u produkciji agencije "Fabrika", Dijana Đoković je govorila o uspesima i posvećenosti svog sina.

- Recept je posvećenost. Ja sam bila majka koja je maksimalno bila uz porodicu. Kad imate cilj, onda znate za šta se borite. Nekada nemaš snage, ali je iznova i iznova pronalaziš u sebi. Bilo je dana kada sam se pitala gde su moje granice, dokle ću izdržati, ali uvek smo izlazili kao pobednici. Da se moj muž i ja nismo bavili Novakom ne bi postao ovo što je danas. Verovatno bi bio dobar igrač, ali ne i šampion.

Republika

Foto: youtube.com/Graham Bensinger

Dijana Đoković

Laureat iz opravdanih razloga nije mogao lično da pisustvuje dodeli priznanje, jer je se u isto vreme održavala humanitarna akcija koju njegova fondacija tradicionalno organizuje za decu. Svi su se složili da je majka Novaka Đokovića opravdano prisutna i da je nagrada koliko Noletova, toliko i njena.

- Novak je to što jeste, ali ja imam još dva zlatna sina, Marka i Đoleta - istakla je gospođa Đoković.

- Ponosna sam na svoju decu. Meni, kao majci, najvažnije je da su izrasli u dobre ljude, poštene i kvalitetne. Uspešni su u onome što rade, žive gde vole. Nisam posesivna majka. Pustila sam moje ptičice da izađu iz gnezda i svako je otišao na svoju stranu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading