IDIOTI: Novak NAPADNUT, ovo je pravi SKANDAL! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.12.2021

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi reket sveta Novak Đoković, poznat je po tome što sa velikim zadovoljstvom izlazi u susret svojim fanovima, pa nekad i odigra tenis sa njima i to na ulici!

IDIOTI: Novak NAPADNUT, ovo je pravi SKANDAL! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Najboji teniser sveta Novak Đoković

Međutim, ima i dušebrižnika kojima to smeta, a oni, pogađate, dolaze iz Engleske, i to iz njihovog tabloida Dejli mejla.

Nole je jednom prilikom tokom boravka u Beogradu sreo svoje fanove, tačnije decu koja obožavaju Đokovića! 

Nole je proveo nekoliko minuta sa mališanima koji će taj susret zauvek pamtiti. Podsetimo se tog snimka, ali i ovog sramotnog napada na Đokovića:

 

 

- E, sad kao da se pozdravljamo, leva ruka tu i sad zamahneš. Skroz do kraja, nemoj da kočiš… Tako - savetovao je Đoković jednog dečaka.

Snimak je obišao planetu i oduševio sve, osim Britanaca. “Dejli mejl” se obrušaio na Srbina. Naveli su najpre kako ima veliko srce i dobru dušu, kao i da ga njegovi fanovi dižu nebesa, ali…

- Svi u Srbiji moraju da drže distancu od metar i po, kao i da je preporuka da se nose maske čak i na otvorenom. Približio se jednom detetu previše dok mu je objašnjavao kako da pravilno drži reket i udara imaginarnu lopticu. I nije nosio masku - navodi “Dejli mejl”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Očajno pero

11.12.2021 08:43

Lečite se bolesnici umni!! Nikada vaš pulen iz VB bilo kog dela neće postići ono što je postigao Nole. Drugo vaš pulen Marej Škot po poreklu prvi se pridružio inicijativu da Škotska bude nezavisna država i ne podpada pod Englesku. Pametnom čoveku je jasno da ni Marej vas ne priznaje i ne poštuje prema tome blenite u svoje dvorište.

Odgovori 27 2