OD CIFRE SE VRTI U GLAVI: Hrvat pobedom nad Srbijom zaradio VIŠE NEGO CELOJ KARIJERI!

Autor:

Sport

06.12.2021

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teniska reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u finale Dejvis kupa nakon što su izabranici Viktora Troickog poraženi od selekcije Hrvatske u Madridu.

OD CIFRE SE VRTI U GLAVI: Hrvat pobedom nad Srbijom zaradio VIŠE NEGO CELOJ KARIJERI!

Foto: Tanjug/AP

Dejvis kup reprezentacija Hrvatske

Među hrvatskim reprezentativca najviše se istakao mladi Borna Gojo, u tom momentu 279. teniser sveta, koji je uspeo da savlada daleko bolje rangiranog Srbina, Dušana Lajovića i time načini veliki korak ka finalu.

U finalu je Hrvatska poražena od Rusije, Gojo je izgubio prvi meč od talentovanog Andreja Rubljova, ali ovaj mladi "koledž" igrač, ima po čemu da pamti ovaj turnir.

Foto: Starsport

Gojo i Lajović

Osim velikih pobeda koje je donosio svom nacinalnom timu, Gojo je plasmanom u finale preko Srbije ostvario najveću zaradu u dosadašnjoj karijeri.

Nakon nastupa u Madridu hrvatski tim će među sobom podeliti 1.530.000 evra kao vicešampioni sveta, a mladi Gojo će dobiti čak 166.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading