ĐOKOVIĆ PRELOMIO: Novak PRIJAVIO UČEŠĆE - IGRA U AUSTRALIJI!

Autor:

Sport

06.12.2021

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok čitav svet čeka odluku prvog reketa planete Novaka Đokovića na pitanje hoće li učestvovati na Australijan openu, pojavili su se podaci koji nam govore da će se najbolji teniser sveta sigurno naći u Australiji.

ĐOKOVIĆ PRELOMIO: Novak PRIJAVIO UČEŠĆE -  IGRA U AUSTRALIJI!

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković

Dok se čeka lista prijavljenih za gren slem u Melburnu, pojavila se lista tenisera koji su se prijavili za ATP kup, takmičenje koje služi kao zagrevanje za Australijan open i u kojem se nadmeću svetske teniske reprezentacije.

Mala razlika je i to što se ovaj turnir igra u Sidneju, gde nisu tako strogi zakoni oko vakcinacije, kao što je slučaj u Viktoriji, gde svi profesionalni igrači moraju da budu vakcinisani ukoliko žele da igraju na Australijan openu.

Podsetimo, Đoković je rekao da je vakcinacija za njega lično pitanje i da o tome ne želi da se izjašnjava javno.

Pored Đokovića, Srbiju bi na ATP kupu trebalo da predstavljaju Dušan Lajović, Filip Krajinović. 

Podsetimo se, Nikola Ćaćić koji je za naš portal takođe potvrdio ovu informaciju:

- Prijavili smo se isto i za ATP kup, tako da se nadam da ćemo i to igrati 1. januara, nakon toga ide jedan ATP turnir i onda Australijan open, gde je svim vakcinisanim igračima dozvoljen ulazak u Australiju - istakao je Ćaćić za Republika.rs 

Od najjačih igrača sveta na ATP kupu će učestvovati još i Aleksander Zverev, Stefanos Cicipas, Mateo Beretini, Kasper Rud, Hubert Hurkač, Feliks Ože Alijasim, Kameron Nori, Dijego Švarcman, kao i Austrijanac Dominik Tim. 

Na spisku nema Španca Rafaela Nadala, pa će Španiju predstavljati Roberto Bautista Agut, Pablo Karenjo Busta i Albert Ramos Vinjolas.

ATP kup se održava u Sidneju i na programu je od 1. do 9. januara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Солунац

06.12.2021 10:31

Потомци енглеских криминалаца којима су енглези насељавали аустралијско острво немогу да прикрију наследне особине