NEVEROVATAN PORAZ SRBIJE! Novak i Nikola poklekli protiv Nemaca, propuštena je velika šansa!

Autor:

Sport

27.11.2021

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski dubl tim, sačinjen od Novaka Đokovića i Nikole Ćaćića, poražen je od Nemačke (Kevin Kravic/Tim Puc) rezultatom 2:1 (7:6, 3:6, 7:6). Tako su Nemci stigli do drugog odlučujućeg poena, čime je plasman naše selekcije u četvrtfinale Dejvis kupa ostao pod znakom pitanja.

NEVEROVATAN PORAZ SRBIJE! Novak i Nikola poklekli protiv Nemaca, propuštena je velika šansa!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i NIkola Ćaćić

Ranije danas, Krajinović je poražen od Kepfera, dok je Đoković bio bolji od Štrufa.

Prvi set je počeo obiljem brejkova, ali nijedna selekcija nije stekla odlučujuću prednost. Sve je rešeno u taj brejku, koji su bolje odigrali Nemci. "Panceri" su stigli do tri set lopte, iskoristili su treću i sa ukupnih 7:5 poveli sa 1:0.

Drugi period igre prelomljen je pri rezultatu 3:3, kada je nemački dubl propustio brejk loptu. Novak i Nikola su tada ušli u furioznu seriju od deset poena zaredom, pa su sa tri gema u nizu poravnali rezultat (1:1).

Imala je Srbija sve u svojim rukama, brejk prednosti i servis za 5:3, međutim, Nemci u tom trenutku uzimaju brejk. U nastavku meča igrao se i taj-brejk, a naš tim nije imao dovoljno snage da se vrati i na kraju je morao preda oružje pred Nemcima.

Nemačka će tako imati meč loptu za direktan plasman u četvrtfinale protiv domaćina Austrije, dok će Srbija, u slučaju da "Panceri" opravdaju ulogu favorita, plasman u drugu fazu vrebati kao drugoplasirana selekcija u grupi F nezvaničnog prvenstva sveta u tenisu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading