NIJE MOGAO DA UBACI: Rus ELIMINISAN u Torinu, pa KUKA i JADIKUJE!

Autor:

Sport

19.11.2021

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski teniser Andrej Rubljov nikako ne može da prežali eliminaciju sa Završnog mastersa u Torinu.

NIJE MOGAO DA UBACI: Rus ELIMINISAN u Torinu, pa KUKA i JADIKUJE!

Foto: Tanjug/AP

Rus je eliminisan u svojevrsnom četvrtfinalu od Kaspera Ruda, a ističe da mu je jako krivo zbog neuspeha koji nije očekivan.

Ovog puta stvarno je teško. Nemam šta puno da kažem. Teško je... Ali nadam se da ću proći kroz ovo i naučiti lekciju iz koje bih puno mogao da napredujem. Rud ima sjajan forhend, jedan od najboljih na Turu. Mislim da je to njegovo glavno oružje. Pokušavao je da diktira ritam i udarao loptu dobro - izjavio je ruski as, koji je ispustio set i brejk viška protiv Norvežanina.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rubljov kuka i jadikuje nakon eliminacije

U momentu sam se stegao, što je normalno. Kasper je igrao odlično. Nisam ubacivao nijedan prvi servis, a ni drugi nije bio dobar, jer sam bio stegnut. Riternirao je agresivno iz forhenda i nisam mogao ništa da uradim. Kada sam izgubio servis, pao sam jer sam do tada osećao da kontrolišem meč. Kontrolisao sam sve, a sada sam morao da krenem ispočetka". Pao sam mentalno u naredna dva gema, pa sam ponovo počeo da igram dobro. Ali i on je, posebno na 6:5. Treći set je bio nesrećan za mene.

Anreja su savladale emocije.

Ne znam... Da se toliko stegnem, normalno je. Svaki igrač postane nervozan. To je deo sporta. Danas nisam uspeo, to je to. Možda ću sledećeg puta kada buem servirao za meč uspeti da ga privedem kraju, ali danas nisam - zaključio je Andrej Rubljov.

Podsetimo da će Rud u polufinalu igrati sa Danilom Medvedevim, Đoković ide na Zvereva, a termine susreta možete pročittati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading