ISPISAO ISTORIJU PA RAZNEŽIO FANOVE: Đoković se oglasio i OTKRIO šta je presudilo u finalu!

Autor:

Sport

08.11.2021

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković ponovo je uspeo da uradi ono što nikome nije pošlo za rukom. Prvi reket sveta je u dva dana je ispisao čak dve nove stranice istorije svetskog tenisa.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Naime, Đoković je pobedom nad Rusom Danilom Medvedevim u finalu mastersa u Parizu, postao prvi igrač u istoriji "belog sporta" koji je osvojio najviše mastersa u karijeri (37). Samo dan ranije, postao je i prvi teniser koji će po 7 put novu godinu dočekati kao prvi na ATP listi. 

Nakon sjajnih partija u dvorani "Bersi" i preokreta u finalu, Nole je sumirao utiske i podelio ih sa fanovima na društvenim mrežama.

- Nedelja puna blagoslova. Oba deteta po prvi put me zajedno gledaju ceo meč. I to kakav meč. Velika borba sa izvanrednom atmosferom na tribinama. Tokom cele nedelje sam osećao puno podrške i ta energija me je nosila do trofeja. Hvala mom timu na trudu da se ostvari još jedan veliki uspeh. Radujem se da donesem još jedno "drvo" u šumu gde ovaj vuk spava - napisao je Đoković na svom Instagram profilu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Najbolji teniser u istoriji je u nastavku istakao i rivalstvo sa najbližim pratiocem na ATP listi Danilom Medvedevim.

- Ono što cenim i poštujem kod Danila je njegova doslednost da bude iskren i potpuno svoj u svakom trenutku. Originalan i autentičan. Nezavisno od mišljenja drugih, zastupa svoje vrednosti i zauzima stav koji je njemu svojstven. Kada vidim ljude koji prihvataju sebe i svoju narav , a rade konstantno na usavršavanju, znam da im predstoji uspeh u karijeri i životu. Radujem se novim susretima sa Danilom. Drago mi je da se rodilo još jedno značajno rivalstvo za tenis - zaključio je Novak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading