KAKO JE ĐOKOVIĆ OVO PREŽIVEO? Isusove MUKE za Medvedeva u Parizu!

Autor:

Sport

04.11.2021

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danil Medvedev, ruski teniser, prošao je pravu golgotu kako bi se plasirao u četvrtfinale Mastersa u Parizu!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ruski teniser Danil Medvedev

Drugi nosilac je savladao Sebastijana Kordu sa 2:1, posle preokreta. Meč je trajao jedan čas i 52 minuta, a po setovima je bilo 4:6, 6:1, 6:3, na razočarenje publike u Srbiji, ali i najboljeg tenisera planete Novaka Đokovića, koji se posle ishoda prvog seta sigurno nadao eliminaciji ljutog rivala.

Amerikanac je sjajno započeo duel u Parizu. Sjajno se držao tokom prvog seta, a uspeo je i da napravi brejk u devetom gemu, a potom i da ga potvrdi za prednost u setovima.

Drugi period igre je protekao u potpunoj dominaciji Rusa, koji je dva puta oduzimao servis američkom igraču, te je sa 6:1 poravnao rezultat.

Treći set je počeo "igrom nerava" Tokom prva četiri gema, oba tenisera su sjajno servirala, ali je onda Korda popustio pod pritiskom Medvedeva. Danil je stigao do dva brejka, potom je izgubio jedan, ali je uspeo da privede izuzetno iscrpljujući duel kraju.

 

 

Medvedev će se za polufinale u "Bersiju" boriti sa boljim iz meča Alkaraz - Gaston.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading