NOVAK JE ZBOG OVOGA NAJBOLJI: Bivši broj 1 je ovom izjavom uništio Nadala!

Autor:

Sport

04.11.2021

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković ovog utorka je ostvario 45. pobedu u sezoni, a na Mastersu u Parizu, očeku ga i meč sa Gaelom Monfisom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

U samom finišu sezone, prvi reket sveta je u pokušaju da još jednu godinu završi kao broj jedan.

Treba napomenuti da, ukoliko u tome uspe, oborio bi rerkord pošto bi sa sedam sezona kao broj jedan, prestigao legendarnog Pita Samprasa.

U susret novom Novakovom poduhvatu, oglasio se i Američki teniser, nekadašnji broj 1, Džim Kurijer.

- Ono što mi pada na pamet je to da Rafael Nadal ne voli da igra u dvorani. Nije u Parizu, povređen je, to svi znamo, ali tokom karijere, Nadal nije pokazivao da se oseća ugodno na terenima sa niskim odskokom. Ne kažem da nije dobar, ali mislim da je tu razlika između njega i Novaka. Ako se hvatamo za slamke, Novak je ispred, on je jednostavno sjajan na svim podlogama - smatra Kurijer.

Takođe je slavna Pam Šrajver istakla da je Đoković gotovo bez slabosti.

- Šta je to što čini da Novak dominira svuda? Konstantan je, igra odličnu odbranu, ofanizvan je, njegov servis je daleko bolji nego pre 10 ili 12 godina, nema slabosti u igri. Dobro, ako neko traži slabost, to je onda bilo poslednje grend slem finale, kada je išao na kalendarski slem, ali tu je bio pod pritiskom - zaključila je Šrajver.

Đoković bi trebao da izađe na teren oko 14 časova, ukoliko Gael Monfis odluči da igra pošto je prethodnog dana bio na rengenu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading