KRAJ VELIKE TROJKE: Britanac saopštio IZNENAĐUJUĆU vest - planeta u NEVERICI!

Autor:

Sport

30.10.2021

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski teniser Endi Marej ocenio je da ATP turu nedostaju igrači kao što su Novak Đoković, Rodžer Federer i Rafael Nadal.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nadal, Đoković, Marej i Federer

Britanac se potajno nada njihovom odlasku u penziju, kako bi u teniskom smislu mogao da ih "nadživi", odnosno da ostane jedini koji će da se takmiči.

- Kako svi starimo, biće perioda kada će svi ti momci nedostajati navijačima. Nesreća je da su sada Rodžer i Rafa povređeni, a Novak je verovatno s pravom odlučio da se odmori posle rezultata koje je imao ove sezone i propuštene prilike na US openu. Srećan sam što sam bio na Indijan Velsu, ali šteta je za turnir što njih trojica nisu ovde. Za koju godinu možda ja budem jedini od svih iz te grupe koji još igra - objasnio je Endi Marej.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Marej sipa "so na ranu" teniskim sladokuscima širom sveta

Podsetimo da je 34-godišnji britanski as tokom trofejne karijere uspeo da osvoji tri Grend slema, uz još devet nastupa na finalnim mečevima najvećih turnira. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading