ĐOKOVIĆA ČEKA PAKAO U PARIZU: Srbin saznao imena potencijalnih RIVALA u Francuskoj!

Autor:

Sport

30.10.2021

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković vraća se na teren posle više od mesec dana pauze, a održan je žreb nakon koga je Nole saznao imena potencijalnih rivala u Parizu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Prvi reket sveta Novak Đoković

Nema dileme da Srbina čeka paklen put u prestonici Francuske.

Kao prvi nosioc na turniru Đoković će biti slobodan na startu mastersa, dok će u drugom kolu igrati sa boljim iz duela Fabija Fonjinija i Martona Fučoviča! 

Treće kolo Novaku bi moglo da donese starog poznanika Gaela Monfisa, dok bi se u četvrtfinalu mogao sastati sa ovogodišnjom senzacijom Kameronom Norijem ili Rusom Andrejom Rubljovom.

U ovom delu žreba je Stefanos Cicipas, na čijem se putu od zvučnijih igrača nalaze Roberto Bautista Agut, Feliks Ože-Aljasim, Hubert Hurkač...

Drugi srpski predstavnik, Miomir Kecmanović pokušaće kroz kvalifikacije da pronađe put do glavnog žreba, a prvi rival mu je Jegor Gerasimov iz Belorusije, od kojeg je nedavno izgubio u Moskvi.

Podsetimo, prvi reket sveta je do sada u pet navrata osvajao Masters u Parizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading