DIJANA ĐOKOVIĆ BILA PROTIV VENČANJA NOVAKA I JELENE? Noletova majka otkrila ŠOKANTNE informacije o braku njenog sina!

Autor:

Sport

22.10.2021

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dijana Đoković, majka Novaa Đokovića, govorila je o njegovom braku sa suprugom Jelenom.

Republika

Foto: Starsport

Dijana i Novak Đoković

Dijana je gostujući u jednoj emisiji na "Blicu" otkrila do sada nepoznate detalje iz Novakovog ljubavnog života.

- Kao mladić koji se bavio ovim poslom, nije imao vremena za zabavljanje. Više je bio na putu nego kod kuće. Upoznala sam mu jednu devojku, koja je bila odbojkašica iz Kraljeva, bili su klinci. Kasnije smo upoznali Jelenu. Kada su imali 18 godina nisam mislila da će da se venčaju, bilo je vremena za sve, međutim, eto, pobio je to moje mišljenje i oženio se Jelenom - rekla je Dijana.

Novakova majka priznaje da se u nekim stvarima ne slaže sa snajom Jelenom.

- Normalno je i prirodno da je Jelena preuzela neke stvari, ne bi bilo dobro da se ja mešam. Ne mešam se u njihov život. Oni retko nažalost dolaze, oni su stvorili svoju porodicu i oazu, Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane koju ne podržavam - rekla je i dodala:

- Ostala sam željna svog sina, da nasamo provedem vreme sa njim. Uvek je neko oko njega - zaključila je Dijana Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milica

22.10.2021 11:44

Posesivnost ne vodi ničemu dobrom,a to da ga je ostala željna,ljubi ga majka,ne priliči da priča o svom sinu, jer narušava njegov privatan život. Uostalom,nije pobegao na drugi kraj sveta nego živi svoj život sa novost ocenom,njegovom porodicom. Tako ja to gledam.

Odgovori 17 31
Milica

23.10.2021 00:16

@Milica - @ Milica Imas li ti majku, brata i snajku. Kako majka moze da bude posesivna? Voli svog sina, udahnula zivot i svoj zivot njemu posvetila. Ima pravo da sa svojim sinom razgovara, bez prisutva spijuna. Na kraju, da ih zdravlje posluzi imace i oni snaju.