NOVAK NIKADA NE BI OVAKO PONIZIO PROTIVNIKA: Marej kopirao Kirjosa! Ceo stadion ZVIŽDAO Britancu zbog OVOGA (VIDEO)

Autor:

Sport

11.10.2021

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski teniser Endi Marej plasirao se u treće kolo Indijan Velsa posle pobede nad Karlosom Alkarazom rezultatom 2:1 u setovima.

 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Merej kao da nije imao drugi izbor

Marej je izgubio prvi set 7:5, ali je naredna dva osvojio.

Ono što je ovaj meč ostavilo u senci je situacija sa početka drugog seta kada je Marej odservirao as i to tako što je servirao ispod ruke.

Publika na stadionu je ovaj potez dočekala uz glasno negodovanje dok su malobrojni Britanci na tribinama zdušno slavili. 

- Stajao je dosta pozadi, a tamo je teren dosta spor. Nisam dobijao mnogo lakih poena na prvom servisu, odservirao sam tri asa za ceo meč a jedan je iz tog servisa - rekao je Mari posle meča.

Inače, Britanac je servisom ispod ruke osvojio odlučujući poen u veoma teškom gemu u kom je prethodno spasavao brejk lopte. 

Takođe je bilo i komentara kako je ovo ponižavanje protivnika, međutim prevagnuli su oni koji su istakli Marejevo majstorstvo i veliko iskustvo koje mu je poslužilo u značajnom trenutku.

Treba napomenuti i da su baš ovakvi servisi glavno oružje "skandal majstora" u tenisu, Australijanca Nika Kirjosa. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading