NIJE MOGAO VIŠE DA ĆUTI: Mari poslao JASNU poruku Novaku i ostalim teniserima!

Autor:

Sport

30.09.2021

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski teniser Endi Mari igra u sve boljoj formi.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Endi Mari

Mari trenutno nastupa na ATP turniru u San Dijegu, a protekle nedelje stigao je do četvrtfinala u Mecu.

- Sjajno je što sam zdrav i što mogu da igram turnire jedan za drugim, što nije bio slučaj od 2017. godine - rekao je Britanac.

Endi priznaje da se oseća bolje na terenu.

Osećam se sve bolje. Pozicija na ATP listi mi nije prioritet, ali imao sam težak žreb na nekoliko poslednjih turnira. Naravno, kada ste bolje rangirani, onda to možete da izbegnete. Želim da popravim svoju poziciju, kako bih imao veće šanse na najvažnijim turnirima.

Mari ističe da je za njega od izuzetnog značaja bio US Open na kojem je tek posle pet setova eliminisan od Stefanosa Cicipasa u uvodnoj rundi. On smatra da ponovo može da savlada najbolje igrače sveta.

- Doživeo sam prekretnicu na US Openu. Shvatio sam da igram bolje i da imam šansu da pobedim vrhunske igrače. To me je motivisalo - zaključio je nekadašnji najbolji teniser sveta i tako poslao jasnu poruku Novaku i ostalim igračima sa vrha ATP liste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading