CRNE PROGNOZE: Novak se možda ne vrati DO KRAJA SEZONE!

Autor: Republika

Sport

28.09.2021

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Rodžera Federera Ivan Ljubičić navodi da ga ne bi začudila moguća duža pauza Novaka Đokovića do kraja sezone.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Završena je sezona Grend slemova, Novak Đoković je osvojio tri, zamalo došao do četvrtog, a Ljubičić tvrdi da bi naredna sezona mogla biti mnogo neizvesnija dolaskom nvoe generacije:

- Biće interesantno videti videti kako će četiri najveća turnira izgledati u budućnosti i da li će članovi Velike trojke osvojiti ijedan novi slem ili će ostati na 20. Mislim da će ostati konkurentni, ali treba ispratiti da li će moći da se takmiče na pet setova sa mladim igračima koji su se već istakli – Beretinijem, Medvedevom, Zverevom, Cicipasom, Rubljovom. Voleo bih da Novak nastupi u Bersiju na turniru u Parizu ili na Završnom Mastersu u Torinu, ali ne bih se iznenadio da ne nastupi do kraja sezone - izjavio je bivši hrvatski teniser.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ivan Ljubičić radi kao trener Rodžera Federera

Sa pozicije trenera Rodžera Federera se dotakao i njegovog oporavka:

- Rodžer je iza sebe imao tešku odluku da ide na još jednu operaciju, naročito imajući na umu da ih je imao i ranije - rekao je osvajač bronzane medalje sa Olimpijskih igara u Atini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading