VLADIKA ŽESTOKO KRITIKOVAO ĐOKOVIĆE: Vratite se NAŠOJ VERI, ne slušajte ISTOČNJAKE!

Autor: Republika

Sport

24.09.2021

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poseta Jelene Đoković Kosovu i Metohiji u društvu indijskog gurua Mohanđija izazvala je reakciju episkopa zvorničko-tuzlanskog vladike Fotija.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ, N. Madnić

Vladika Fotije o Novaku i Jeleni Đoković

Jelena i Mohanđi su obišli srpske svetinje na Kosovu i Metohiji poput Visoku Hoče, Visokih Dečana i Pećke patrijaršije.

Dolazak istočnjačkog gurua nije se dopao vladii Fotiju:

- Ne slušajte, braćo i sestre, učenja raznih gurua istočnjačke religije, samo treba da slušamo našu svetu svetosavsku crkvu - poručio je vladika posle liturgije, a prenosi portal "in4s".

Foto: Instagram

Mohanđi, indijski guru

Mohanđija je sa Himalaja u Srbiju dovela ljubav, jer je njegova žena, Devi (Biljana) Mohanđi, poreklom iz Srbije. Pre 11 godina su se venčali i od tada Indijac često boravi u našoj zemlji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Milics

24.09.2021 13:52

Jedan je Bog Vladika Fotije. Svako od nas nosi Boga u svome srcu. Ja ne želim posrednika između mene i Boga. Poštujem deset božjih zapovjedi koje je napisao čovek. Vladika Fotije ne zavađaj te Srbe i Crnogorce. Isti je to narod.

Odgovori 13 26
Mira

24.09.2021 22:30

Kako se Djokovici mogu vratiti veri kojoj nikad nisu ni pripadali, oni podsmevaju na ovaj nacin svojim ponasanjem pravoslavnu veru.

Nada

26.09.2021 09:39

Bog Biblije je Jedan Bog, a Hindusi imaju puno bogova. Radi se o dva sveta, dva poimanja... Pogledajte njihove hramove i sve će biti jasno. 7 zakona Noe su obavezni za sve NeJevreje...